۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۸۶۵۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۵-۰۸-۱۴۰۱
کد ۸۶۵۰۷۲
انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۵-۰۸-۱۴۰۱

ببینید | خبرگزاری مهر منتشر کرد: فیلمی از دستگیری متهمان ربایش پدر علم ژنتیک ایران

ببینید | خبرگزاری مهر منتشر کرد: فیلمی از دستگیری متهمان ربایش پدر علم ژنتیک ایران
۳ نفر از متهمانی که دکتر داریوش فرهود، پدر علم ژنتیک ایران را ربوده بودند توسط پلیس آگاهی فاتب دستگیر و به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ منتقل شدند.

رئیس پلیس پایتخت با اعلام دستگیری سه نفر از عاملان ربایش پروفسور فرهود، جزئیات بیشتری از این پرونده را تشریح کرد.

به گزارش مهر، سردار حسین رحیمی، صبح امروز در حاشیه دستگیری عاملان ربودن پروفسور فرهود با حضور در جمع خبرنگاران در ستاد فاتب، گفت: فردی از آشنایان آقای دکتر فرهود نقشه ربودن ایشان را به دلایل شخصی طراحی کرده و با همدستی دو نفر دیگر آن را به اجرا گذاشت. این فرد حوالی ساعت ۵:۳۰ صبح دو نفر از همدستانش را به سمت خودروی دکتر فرهود در مقابل منزلش فرستاده و آن‌ها با سوار شدن بر خودروی ایشان و معرفی خود به عنوان مامور امنیتی اقدام به ربودن پرفسور فرهود کرده‌اند.

وی ادامه داد: این افراد ابتدا با همان خودروی پروفسور فرهود او را به مرزن آباد برده و در آنجا از او درخواست هشت میلیارد تومان پول نقد یا یک دستگاه آپارتمان کردند، ظاهرا آنجا پرفسور موضوع را قبول نمی‌کند که پس از آن این افراد به شهرستان نور رفتند و دوباره موضوع را مطرح کردند که پرفسور فرهود این‌بار درخواست این افراد را مورد پذیرش قرار داد و آن‌ها اقدام به بازگشت به تهران کردند.

رحیمی با بیان اینکه همزمان کارآگاهان پلیس آگاهی نیز سرنخ‌هایی از ربودن این چهره شاخص علمی کشورمان پیدا کردند، اظهارکرد: حتی سارقان در تلاش بودند تا در مسیر بازگشت حدود چهار میلیارد تومان از وجه را برداشت کنند که موفق نشدند. در نهایت دکتر فرهود به محل کار خود بازگردانده شد و در عرض کمتر از ۲۴ ساعت نیز پلیس سارقان را شناسایی و دستگیر کرد.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه عامل اصلی دارای آشنایی با پرفسور فرهود بود، اظهارکرد: این فرد از مدت‌ها قبل چنین تصمیمی را داشته و ناآرامی‌ها و ناامنی‌های اخیر موجل شده تا وی فرصت را برای انجام این طرح مناسب ببینید.

ارسال به دوستان
تجهیزات پالایشگاه‌های پارس جنوبی نشت یابی شدند جنگنده نسل ششم ساخت ژاپن (+عکس) حقوق کارمندان کشورهای عربی در سال ۲۰۲۵ چقدر است؟ سازمان جهانی بهداشت: شیوع یک ویروس در تانزانیا ۸ قربانی گرفت اعتراض مردم به قبض‌های نجومی آب در تبریز ناوشکن اطلاعاتی «زاگرس» به ناوگان دریایی ارتش ملحق شد افزایش تعداد روزهای آلوده تهران نسبت به سال گذشته ادرار به رنگ آب نشانه چیست؟ پایان گروگان گیری ۱۵ ماهه مرد راوری و بازگشتش به کشور هجوم موش ها در پایتخت/ بحرانی که سلامت تهرانی‌ها را تهدید می‌کند هوش مصنوعی استدلالی OpenAI گاهی‌اوقات «چینی و فارسی فکر می‌کند» و هیچ‌کس نمی‌داند چرا معلمان به روز رسانی شوند ظریف : دوستان ما در سازمان انرژی اتمی یک سکوی سانتریفیوژ خریده بودند که در آن مواد منفجره کار گذاشته شده بود و کشف شد/ این از ضرر‌های تحریم‌هاست اقتصاد دایره‌ای؛ نگرشی نو به تخریب ساختمان کارگران محبوس در معدن طلای آفریقای جنوبی/ خارج کردن ۳۶ جسد و ۸۲ معدنچی تاکنون